Arbeidene i gang på hele nye E18

Nå er det arbeider i gang på hele nye E18 Gulli-Langåker. På den sju kilometer lange parsellen fra Holmene til Tassebekk er arbeider med montering av rekkverk påbegynt.

Montering av rekkverk pågår langs sørgående felt mellom Holmene og Tassebekk. I den forbindelse blir E18 stengt for sørgående trafikk om natten mellom kl. 22.00 og kl. 06.00. Varighet på de arbeidene er ca. seks uker. Det er sikkerhetstiltak som må gjøres for å skille anleggstrafikken fra den ordinære trafikken på E18.

På ca. 3,5 kilometer fra Holmene forbi Borgekrysset blir to sørgående felt innsnevret til ett felt. Dette blir en endring i kjøremønsteret, og fartsgrensen på strekningen blir 70 km/t.

-Det er godt å være i gang på alle de tre hovedkontraktene, sier prosjektleder Steinar Aspen. Omfattende arbeider skal gjøres før den nye firefelts motorvegen mellom Tønsberg og Sandefjord er ferdig. Sommeren 2013 legges E18-trafikken over til de to nye feltene som bygges nå. Eksisterende veg skal rehabiliteres fram til ny firefelts E18 åpnes høsten 2014.

Statens vegvesen ber trafikantene og lokalbefolkningen om å være spesielt oppmerksomme og følge nøye med på skiltingen.