NVS ekspanderer innenfor Byggautomasjon

Unireg AS ble et heleiet datterselskap av NVS AS i begynnelsen av 2011. Unireg dobler nå sin kapasitet ved å overta Moelven Elektro AS’ byggautomasjonsavdeling fra 01.01.2012.

- NVS’ offensive vekststrategi innebærer vekst innenfor nye geografiske områder og markedssegmenter. Ervervet at Unireg AS tidligere i år har vært meget vellykket og Unireg AS har bragt NVS inn i et nytt marked med stort utviklingspotensial. Byggautomasjon bidrar til å knytte sammen de tekniske fagene rør, elektro og ventilasjon, og tilførsel av høyt kompetente medarbeidere bidrar til bedre prosjekter og gode tekniske løsninger, heter det i en pressemelding fra selskapet.

NVS er en stor teknisk entreprenør og virksomheten omfatter tjenester innenfor rør, elektro og byggautomasjon. Ventilasjon leveres gjennom samarbeidende selskaper. NVS i Norge har 14 avdelingskontorer og totalt sysselsetter virksomheten over 500 personer.

Unireg AS har kontor på Slependen utenfor Oslo. Årsomsetningen er ca 25 MNOK og bedriften har 7 ansatte pr i dag. Når deovertar Byggautomasjonsavdelingen til Moelven blir Unireg AS totalt 12 medarbeidere.

Adm. Dir.Torkil Skancke Hansen i NVS AS mener at tverrfaglighet og kompetanse er nøkkelord i byggebransjen i tiden fremover.

- Vår satsning på Byggautomasjon og kjøpet av Unireg har vært meget vellykket. De er spesialister innenfor klimaregulering, energistyring og driftskontroll. Dette er krevende områder, og vi ønsker å satse ytterligere innefor denne nisjen. Vi er veldig glade for å få Moelvens folk med på vårt lag. Dette er fagfolk som er attraktive i markedet og sammen skal vi stå frem som en slagkraftig aktør innenfor Byggautomasjon, sier han.