Beijer Electronics blir distributør for zenon SCADA

Beijer Electronics AS og COPA-DATA Scandinavia har inngått avtale om at Beijer Electronics fra og med 1. januar 2012 blir offisiell distributør for COPA-DATAs komplette produktsortiment i Norge.

Produktsortimentet består av zenon Operator (HMI), zenon Supervisor (SCADA) og zenon Analyzer (sanntids analyseverktøy).

- COPA-DATAs produktsuite zenon fortsetter å ekspandere sterkt på det skandinaviske markedet, sier Olov Emås i COPA-DATA Scandiniavia AB.

- Det er med stor glede vi inngår denne avtalen med en av de absolutt sterkeste leverandørene på det norske markedet. Beijer Electronics er kjent for sitt engasjement, sin kunnskap og vilje til å jobbe med etablerte kvalitetsprodukter. Gjennom dette samarbeidet vil kunder og partnere få en lokal distributør som er genuint opptatt av service, support og kvalitet, legger Emås til.

Beslutningen om å utnevne Beijer Electronics til distributør er et ledd i COPA-DATAs strategi og visjon om å ekspandere internasjonalt. Med mer enn 70 000 installasjoner av COPA-DATAs HMI/SCADA zenon og et voksende nettverk av internasjonale forretningspartnere, styrker COPA-DATA sin posisjon som en av de ledende leverandørene av uavhengige, åpne og skalerbare systemer på automasjonsmarkedet.

- Vi har solgt og idriftsatt FactoryLink SCADA applikasjoner siden 80-tallet og trengte et solid SCADA produkt som kan erstatte disse løsningene hos våre kunder. COPA-DATA er også langt fremme teknologisk, noe som gjør at vi kan tilby moderne løsninger til kundene våre, sier Christian Borge i Beijer Electronics sier.

COPA-DATA Scandinavia AB er et datterselskap av COPA-DATA GmbH i Østerrike, med base i Salzburg. COPA-DATA er representert gjennom datterselskaper eller distributører i over 80 markeder over hele verden.