Mer BORI og Agathon Borgen på Metro

BORI Utbygging AS (Boligbyggelaget Romerike) og entreprenøren Aghathon Borgen AS har inngått kontrakt på bygging av ”Hus C” på Metro i Lørenskog sentrum.

Utbyggingen er tredje trinn i storprosjektet på i alt fem boligblokker. Byggingen starter i mars og vil være innflyttingsklart våren 2013.

– Samarbeidet med Agathon Borgen har vært godt på ”Hus B”. Da er det flott å kunne videreføre dette til neste trinn. Det er viktig med en god entreprenør, sier administrerende direktør Johnny Brevik i BORI.

– Vi har samme oppfatning om samarbeidet og er selvfølgelig svært tilfreds med at vi har fått kontrakt på bygging av nye 64 leiligheter, sier administrerende direktør Asle Randen i Agathon Borgen om kontrakten til 96 millioner.

Hus C som nå skal bygges, ligger over deler av kjøpesenteret Metro og kun et steinkast unna nybygde Lørenskog Hus. Utbyggingen er en viktig del i etableringen av Lørenskog sentrum. BORI satser stort i Lørenskog kommune og utbyggingen på Metro..

– De 64 leilighetene er godt blandet i størrelse og pris. Dette merker vi på interessen. Med priser fra 1,2 til 5,5 millioner treffer vi mange som ønsker å bo urbant i en lettstelt moderne bolig, forteller Brevik.

BORI-sjefen understreker at de ser at mange ønsker å bo sentralt, men at sentrumsutviklinger som i Lørenskog gjør at en ikke trenger å flytte til Oslo. De fleste som ønsker seg til Metro er folk som bor i Lørenskog fra før.

– Da blir det plass til for eksempel Oslo-folk i eneboliger og rekkehus andre steder i kommunen, fremholder Brevik.

Breviks poeng ble underbygget da Boligbyggelaget Romerike nylig passerte 30 000 medlemmer. Medlem nr 30 000 meldte seg inn nettopp for å være i posisjon til kjøp av leilighet på Metro.