Reinertsen med ny stor OBOS-kontrakt

Fredag 16. desember signerte OBOS og Reinertsen en stor totalentreprisekontrakt om byggingen av et nytt kvartal i Kværnerbyen. Kontraktsverdien er 260 MNOK.

Dette blir det andre oppdraget Reinertsen tar for OBOS i Kværnerbyen.

Fornyet tillit
Gjennom høsten har OBOS og Reinertsen, sammen med Reinertsens arkitektkontor Tegn3, samarbeidet om utviklingen av Felt E3 i OBOS’ store utvikling av Kværnerbyen. Prosjektet er et kvartal på 15 000 BTA med fire boligblokker, næringsarealer og parkeringskjeller. Dette er det andre boligfeltet i Kværnerbyen, som Reinertsen skal bygge for OBOS. Forrige prosjekt ble ferdigstilt i 2010. Nå har Reinertsen fått fornyet tillit hos OBOS. En forutsetning for kontrakten er dog at rammesøknaden blir godkjent og at OBOS oppnår 60% forhåndssalg, en smal sak i dagens marked.

- OBOS tilnæring til dette prosjektet, hvor de lar entreprenøren komme inn tidlig i utviklingsfasen er meget godt tilpasset Reinertsen. Her bruker vi våre arkitekter i Tegn3, ingeniørkompetansen og den solide entreprenørkunnskap hos våre medarbeidere. Den sømløse totaloversikten åpner for muligheter, som ellers oversees. Slik utvikler vi et godt konsept. Prosjekter som lar oss bruke hele bredden i firmaet tenner oss spesielt, forteller Kristian Reinertsen i Reinertsen AS.

Glad for profesjonell oppdragsgiver
En profesjonell oppdragsgiver som OBOS definerer rammene for prosjektet, men ikke hvordan oppdraget skal utføres. Ved vi får handlefrihet kan vi søke de gode løsningene og unngå prisdrivende elementer. Reinertsen ønsker seg flere slike oppdrag med samspill og totalansvar for leveranser. Reinertsen er meget fornøyd med å få jobbe med en så stor og viktig utbygger, som OBOS.

- Dette gleder vi oss til, forteller Reinertsen. Vi sitter med et meget godt inntrykk av OBOS etter forrige byggetrinn, og ser nå frem til et nytt samspill i Kværnerbyen.