Flere på sykehus etter nyttårsfeiringen

Oppskytingen av årets nyttårsraketter førte til at flere ble skadd og lagt inn på sykehus.

I Bergen ble en 43 år gammel mann alvorlig skadd i forbindelse med rakettoppskytning på Sotra. Han er innlagt på Haukeland universitetssjukehus.

Også en 18 år gammel mann er skadd i forbindelse med nyttårsraketter. Denne ulykken skjedde i Austevoll i Hordaland. Haukeland universitetssjukehus opplyser at 18-åringen er lettere skadd.

To jenter på sju og elleve år ble også lettere skadd i forbindelse med nyttårsfeiringen. De to ble skadd etter feiringen i friluftsområdet Geiteryggen utenfor Bergen.

I Oslo mistet en mann to fingre da det ble tent på ulovlig fyrverkeri på Rådhusplassen der rundt 40.000 mennesker hadde samlet seg for å se på det kommunale fyrverkeriet.

I Risør fikk en mann i 20-årene store skader i ansiktet da han ble truffet av fyrverkeri. IfølgeAgderposten er legene ved sykehuset i Arendal usikker på om synet til mannen kan reddes.

Sykehuset fikk også inn en person som hadde skadet seg i hånden da en hjemmelaget rakett gikk av, men vedkommende skal ikke ha blitt alvorlig skadd.