Sivilingeniører/ingeniører Byggeteknikk - Tromsø

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca. 650 ansatte ved 22 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak
Fylke
Søknadsfrist15.01.2012

Til vårt kontor i Tromsø søker vi

Sivilingeniører/ingeniører Byggeteknikk

Bygg - og installasjonsdivisjonen i Asplan Viak AS er på ca 100 ansatte fordelt på 13 kontorer i Norge. Tromsøkontoret har 20 ansatte og i bygg gruppen er det 4 medarbeidere. Vi jobber også på tvers av avdelinger og kontorer rundt i landet i tverrfaglige oppdrag.

Vi ønsker å styrke gruppen med en ny medarbeider med sivilingeniør- / ingeniørkompetanse innenfor byggeteknikk til generell prosjektering.

Vi søker primært etter medarbeidere med erfaring, men vil gjerne også ha kontakt med nyutdannede.

Dette er stillinger med spennende utviklingsmuligheter for rette vedkommende både lokalt og nasjonalt. Den/de som ansettes vil få gode muligheter til å forme sin egen arbeidssituasjon basert på interesser og kompetanse innenfor de rammer som avdelingen har.


Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid

 

Alle søknader behandles konfidensielt.

Vis flere stillinger: