Ingeniør/sivilingeniør innenfor Byggeteknikk

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca. 650 ansatte ved 22 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak
FylkeSør-Trøndelag
Søknadsfrist15.01.2012

Til vårt kontor i Trondheim søker vi

Ingeniør/sivilingeniør innenfor Byggeteknikk

Bygg - og installasjonsdivisjonen på ca 100 ansatte er fordelt på 13 kontorer i Norge. Trondheimskontoret har ca 80 ansatte og bygg gruppen er på 4 medarbeidere. Vi jobber også på tvers av avdelinger og kontorer rundt i landet i tverrfaglige oppdrag.

Asplan Viak ønsker å etablere et miljø innen for byggeteknikk i Trondheim, og søker derfor en motivert medarbeider som ønsker å bidra med oppbygging av en slik kompetanse. Byggeteknikk vil bli underlagt det etablerte PA-miljøet i Trondheim, men det anses som hensiktsmessig at den nyansatte få et utvidet ansvar i for hold til videre utvidelse, samt et fagansvar for byggeteknikk.

Dette er en stilling med spennende utviklingsmuligheter for rette vedkommende både lokalt og nasjonalt. Den/de som ansettes vil få gode muligheter til å forme sin egen arbeidssituasjon basert på interesser og kompetanse innenfor de rammer som avdelingen har.


Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid

Alle søknader behandles konfidensielt.

 

Kontaktpersoner:Divisjonsleder Bygg og installasjoner Øystein Rønningen
mob: +47 91 11 79 41


Gruppeleder Frode Dyrhaug
mob: +47 41 47 23 30


Søk her;

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/0d51707ae91d36809e65d4f3e0aaa9ae/643485/22471?iso=no

Vis flere stillinger: