Norsk Byggtjeneste med Input-suksess

Torsdag 26. januar inviterer Norsk Byggtjeneste AS til INPUT'12– et seminar, som i følge invitasjonen, er for alle som ønsker å holde seg oppdatert på byggesaksbehandling, regelverk og aktuelle byggrelaterte temaer.

- Vår ambisjon er å sette tidsaktuelle tema på dagsordenen for fagfolk som arbeider med byggeprosjekter og byggesaksplanlegging som utførende, planleggere eller byggherrer, opplyser prosjektleder Vigdis Johansen i Norsk Byggtjeneste AS.

– Interessen for konferansen har de to foregående årene vært overveldende, sier Johansen, som selv med 220 plasser i Felix konferansesenter på Aker Brygge til disposisjon, satser på fulltegnet seminar.

Det er stor spennvidde i seminarprogrammet som skal bindes sammen av visesanger Ole Paus. Og selvsagt satser Vigdis Johansen at den folkekjære trubaduren har med seg gitaren.

– Vi håper møtelederen vil glede deltagerne med noen av sine legendariske viser, ler Johansen.

På det faglige plan lover hun opplysende og oppklarende programposter om: Energieffektivitet i nye og eksisterende bygninger, dispensasjon etter plan- og bygningsloven av 2008, uavhengig kontroll etter plan- og bygningsloven, krav til tiltak i eksisterende byggverk og brannforebyggende arbeid og tilsyn i 2012. Og mellom alt dette, altså, møteleder og visesanger Ole Paus.