Erfarne akustikere

Norconsult i Bergen teller ca. 150 medarbeidere, med et solid tverrfagmiljø. Vi samarbeider tett innen de ulike fag- og markedsområdene ved kontoret i Bergen og med fagmiljøer ved hovedkontoret i Sandvika og andre kontorer i Norge og Sverige.

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Bergen sentrum med nærhet til gode offentlige transportmidler og øvrige sentrumstilbud. Vi har firmabiler for benyttelse i tjeneste.

FirmaNorconsult
FylkeHordaland
SøknadsfristSnarest

Med din kunnskap skaper vi verdier!

 

Bygg og eiendom, plan og samferdsel er sterkt voksende markedsområder for Norconsult i Bergen. Akustikk er et viktig fagområde innen disse markedsområdene. Vi har den siste tiden fått en rekke interessante og utfordrende oppdrag. Vi legger opp til sterk vekst i løpet av de kommende årene.

I den forbindelse søker vi etter deg som har ambisjoner om å være med på å bygge opp et akustikkmiljø i Bergen som del av en slagkraftig organisasjon. Du vil være en del av Norconsult akustikkmiljø som er en betydelig aktør innen akustikkrådgivning. Fagmiljøet består nå av over 20 rådgivere, fordelt på kontorene i Sandvika, Göteborg og Stockholm.

Stillingene vil kunne by på varierende arbeid. Du vil være oppdragsleder / fagansvarlig for små og store oppdrag i forbindelse med prosjektering, lydtekniske beregninger / teoretiske analyser, samt lydmålinger i felt. Du vil også delta i tverrfaglige team og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss.


Kvalifikasjoner

Relevant utdannelse på universitets- eller høgskolenivåMinimum 5-8 år relevant arbeidserfaring, gjerne innen bygningsakustikk og/eller støy fra samferdsel. Tilleggskompetanse innen tilgrensende fagfelt er et pluss.Gode relasjoner i bransjen og mot kunder vil være en fordelI tillegg ser vi for oss at du er:


o Engasjert, kreativ, fleksibel og ansvarsbevisst
o Selvstendig, men fungerer også i team
o Målrettet og resultatorientert
o Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

 

Vi tilbyr gode lønns- og ansettelsesbetingelser og store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.

 

Innsendelse av søknad

Ta gjerne uforpliktende kontakt med seksjonsleder Raymond Tuv tlf. 454 04 585 eller Ivonne Verstappen tlf. 454 01 271.

Søknad med CV, vitnemål og attester kan sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider, eller på e-post til raymond.tuv@norconsult.com.

 

Vis flere stillinger: