KS/HMS-rådgiver

Optimo Prosjekt AS ble etablert 1. januar 2001. Selskapet er i dag en betydelig aktør innen prosjektutvikling og prosjekt- og byggeledelse i Oslo og Akershus. Oppdragene består i å lede utbyggingsprosessene på vegne av kundene både i boligprosjekter og yrkesbygg, og i nybygg så vel som rehabiliterte bygninger.

Optimo Prosjekt har et ungt miljø med god aldersspredning og erfarne mennesker innenfor prosjektutvikling, prosjektgjennomføring og tverrfaglig koordinering. Her vil du finne muligheter til å jobbe både i tidligfasen og i byggefasen, eller i begge dersom du ønsker det. Fagnivået i organisasjonen er høyt og utvikles stadig i godt samspill med profesjonelle kunder i krevende prosjekter.

FirmaOptimo Prosjekt AS
Fylke
Søknadsfrist22.01.2011

Vi ønsker å styrke vår KS/HMS-avdeling og søker:

KS/HMS-rådgiver

Som KS/HMS-rådgiver skal du bistå med å få på plass planer og rutiner for utvalgte prosjekter. Du skal følge opp lover, forskrifter og byggherrens krav slik at HMS/SHA i prosjektene blir ivaretatt. Du skal følge opp uønskede hendelser og avvik og bidra til fokus på kvalitet og HMS i prosjektene. Som type skal du ha gode kommunikasjonsevner og du skal minimum kunne kommunisere på norsk og engelsk. Du skal være selvgående og arbeide målrettet og strukturert, samt være kapabel til å forme deler av rollen selv.

Du skal ha relevant høyere utdanning og god kunnskap om Arbeidsmiljøloven, Byggherreforskriften og øvrig HMS-lovgivning. Du skal kjenne bygg-/anleggsbransjen og du skal ha erfaring fra byggeplass. Praktisk, relevant erfaring vil kunne kompensere for høyere utdanning. Stillingen rapporterer til kvalitetssjef.

Stillingen ønskes besatt så snart som mulig. Optimo Prosjekt tilbyr gode betingelser, et aktivt sosialt miljø og moderne lokaler i Oslo sentrum. Arbeidssted vil være på ett eller flere prosjekter. For mer informasjon om firmaet, se www.optimoprosjekt.no

Eventuelle spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Optimo Prosjekt AS ved Kirsten Skaare tlf. 416 35 160. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV sendes snarest til khs@optimoprosjekt.no

Vis flere stillinger: