Direktør SHA

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska AS
Fylke
Søknadsfrist20.01.2012

 

Direktør sikkerhet, helse og arbeidsmiljø for ledende prosjektutvikler og entreprenør

Vi har flere tusen ansatte fordelt på flere hundre store og små prosjekter. Vi er en av de største aktørene i en svært risikoutsatt bransje. Sikkerhet, helse og arbeidsmiljøet i selskapet er helt avgjørende for at vi skal lykkes med vår ambisjon om å bli den ledende utvikler og entreprenør i Norge. Nå ser vi etter en engasjert og tydelig leder som kan løfte oss ytterligere innen disse områdene.


Ansvar
Vi er allerede blant de beste på sikkerhetsarbeid innen byggebransjen, men vi forsøker stadig å forbedre oss. Vårt sikkerhetsarbeid tar aldri slutt, for ingenting er viktigere enn menneskeliv. Vi jobber med en nullvisjon for ulykker, og det krever at vi ligger helt i kunnskapsfronten innen dette temaet. Som fagansvarlig for sikkerhet, blir ditt ansvar å realisere vår strategiske satsning innenfor området. Det blir også ditt ansvar å drifte og videreutvikle bedriftshelsetjenesten. Alt dette koordinert med nettverket av verneombud og andre vernearbeidere. Du vil være faglig leder for våre regionale HMS-rådgivere, samt være personalleder for en sentral stab innen sikkerhet, helse og arbeidsmiljø.


Egenskaper
Du må være en engasjerende leder som evner å utvikle dine medarbeidere. Du må være uredd og evne å bygge opp et stort kontaktnett både i Skanska og bransjen. Du må ha et brennende engasjement for sikkerhet, og inneha evnen til å drive forbedringsarbeid på tvers av fagområder i en stor og kompleks organisasjon. Du må ha gode kommunikasjon- og samarbeidsevner.


Kvalifikasjoner
Du må ha høyere utdanning, lang ledererfaring og solid relevant erfaring fra fagområdet, enten fra byggebransjen eller tilsvarende industri.


Muligheter
Vi kan tilby spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende entreprenørkonsern. Du vil være norsk representant i det internasjonale arbeidet med å utvikle sikkerhetsarbeidet i Skanska konsernet. Du vil bli en del av et sterkt internasjonalt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling. Skanska har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram. Vi har hovedkontor i lyse og trivelige kontorer sentralt plassert på Skillebekk i Oslo.


Stillingen rapporterer til konserndirektør i ledergruppen til Skanska Norge.
 
For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Konserndirektør, Per Ola Ulseth 98 21 05 00
 
Søknadsfrist: 20 januar

Vis flere stillinger: