Grunnborer og boreassistent - Tønsberg

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

FirmaRambøll AS
Fylke
Søknadsfrist09.01.2012

Bygg og design

Bygninger utgjør en integrert del av livet og samfunnet vårt. Rambølls ambisjon er å skape kostnadseffektive bygg med optimale energiløsninger. Utfordringen består i å kombinere kjente og velutprøvde metoder med en innovativ tilnærming.

 

Stillingene er en del av avdeling Geo og miljø, som har over 50 medarbeidere, hvorav 37 innen geoteknikk, grunnboring og geoteknisk laboratorium. Avdelingen utfører rådgiving innen fagene geoteknikk, ingeniørgeologi og miljøteknikk/forurensninger. Vi utfører også grunnundersøkelser over hele landet, og har eget geoteknisk laboratorium.


Grunnborer

Stillingen medfører allsidige arbeidsoppgaver i vår feltavdeling i nært samarbeid med vår stab av erfarne geoteknikere.

Du kan gjerne ha yrkesutdanning innen mekaniske fag eller bygg-/anleggsfag, helst også erfaring fra boring i entreprenørvirksomhet. Det er en forutsetning med førerkort klasse CE og helseattest.


Boreassistent (snarlig tiltredelse)

Stilling med allsidige arbeidsoppgaver i vår feltavdeling i nært samarbeid med boreleder som opererer boreriggen.

Det er ønskelig med erfaring fra entreprenørvirksomhet. Stillingen er i første omgang en vikarstilling med muligheter for fast ansettelse på sikt.

Oppgavene krever at du er selvstendig, nøyaktig og har praktisk sans. Stillingen medfører mye reisevirksomhet, mest i Sør-Norge og Østlandet, men det er fleksible arbeidstidsordninger og hjemreise i helgene. Det er praktisk med bosted mellom Kragerø og Drammen.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Bjørnar Kristiansen,


Kontaktperson

Bjørnar Kristiansen

901 79 259

Søknadsfrist 9. januar
Arbeidssted Tønsberg

 

 

 

Vis flere stillinger: