Ny offshorekontrakt til AF Gruppen

AF Gruppens datterselskap Mollier er valgt som samarbeidspartner når SMOE verft i Singapore skal levere kjølesystemer til boligplattformen 2/4 L på Ekofisk.

Verftet SMOE er et heleid verft av Sembcorp Marine i Singapore. AFs tjenester vil inngå i SMOEs leveranse på en av ConocoPhilips nye installasjoner (Ekofisk 2/4 L) på Ekofisk-feltet. Kontrakten AF har skrevet med SMOE omfatter komplette leveranser og installasjoner av kjøle- og fryseanlegg, og kjøle- og fryserom for proviant inkludert elektro – instrument. Kontrakten ble vunnet i sterk konkurranse med flere internasjonale leverandører med lang erfaring og tidligere leveranser til SMOE.

- I samarbeid med kunden har Mollier designet løsninger som er miljøvennlige og driftssikre med fokus på minimal bruk av HFK medier. Det er lagt stor vekt på at drift og vedlikehold blir ivaretatt på en god måte. For oss er dette en viktig del av vår satsning innen nybygg offshore og en anerkjennelse av vår kvalitet, fagkompetanse og kapasitet, sier Morten Pettersen, adm. direktør i Mollier.

Engineering starter umiddelbart og leveransene vil finne sted i 2012 og 2013. Kontrakten med opsjoner er 30 millioner kroner.