Finn Løkken slutter i Cramo

Finn Løkken, administrerende direktør i Cramo AS og senior vice president i Cramos konsernledelse, slutter i Cramo for å starte i en stilling som administrerende direktør utenfor utleiebransjen.

Selskapet sier i en melding at Løkken ønsker å gå til nye oppgaver utenfor utleiebransjen. Han kommer til å fortsette i stillingen inntil en etterfølger er klar, men uansett ikke lenger enn til juni 2012.

- Jeg er stolt og glad for å ha ledet utviklingen av Cramo til en moderne, riksdekkende aktør. Etter åtte år forlater jeg en virksomhet med nære kunderelasjoner, et komplett og førsteklasses sortiment av utleieprodukter og tjenester, samt en stabil posisjon for fortsatt vekst, sier Finn Løkken.

– Finn Løkken har vært sjef for vår norske virksomhet siden 2003. Hans betydning for utviklingen av Cramo, fra et relativt lite selskap i det norske uteleimarkedet til et av bransjen største, kan ikke overvurderes, sier Cramos konsernsjef Vesa Koivula.

– Fra 2009 har Finn Løkken også inngått i Cramos konsernledelse, der hans engasjement og erfaringer har bidratt til hele konsernets utvikling. Vi ønsker ham fortsatt framgang i hans nye jobb.

Løkken skal overta som adm. dir i Hedalm Anebyhus.