Leder RAMS

Jernbaneverket tilbyr togselskapene i Norge et sikkert og effektivt trafikksystem. Vi planlegger, bygger ut og vedlikeholder jernbanenettet, inkludert stasjoner og godsterminaler samt har ansvaret for den daglige styringen av togtrafikken. Med 57 millioner årlige personreiser på jernbanenettet og frakt av betydelige godsmengder over lengre distanser, bidrar jernbanen til å løse transportutfordringer på en effektiv og miljøvennlig måte. Jernbaneverket har 3500 høyt kvalifiserte medarbeidere innenfor en rekke fagområder som telekommunikasjon, elektro- og byggfag, samfunnsplanlegging, ruteplanlegging og trafikkstyring. Jernbaneverket er en statsetat underlagt Samferdselsdepartementet.

Jernbaneverket Utbygging bygger morgendagens jernbaneanlegg. Vi er en profesjonell byggherreorganisasjon i vekst, og i år bygger vi nye anlegg for 4,2 milliarder kroner. Prosjektene er teknologisk krevende, og stiller store krav til ledelse.

FirmaJernbaneverket
FylkeOslo
Søknadsfrist18.01.2012

Utbyggingsdivisjonen søker:

Leder for RAMS

Inntil to stillinger.

Stasjoneringssted: Oslo

 

Jernbanen er framtidens transportmiddel, og Norge skal bruke store ressurser på utvikling av jernbanen i årene som kommer. Jernbaneverket er allerede godt i gang med en rekke store prosjekter når det gjelder å planlegge, bygge, fornye og vedlikeholde jernbanenettet. Som følge av økte budsjetter og stor aktivitet har Utbyggingsdivisjonen behov for flere kompetente medarbeidere. Er du på jakt etter virkelig spennende og meningsfylte arbeidsoppgaver hvor du får ta del i milliardbudsjett?

Utbyggingsdivisjonen søker erfarne ledere for RAMS aktiviteter – (pålitelighet (R), tilgjengelighet (A), vedlikeholdbarhet (M) og sikkerhet (S)) i våre plan- og byggeprosjekter. Leder for RAMS skal bistå prosjektansvarlig med å følge opp alle enkeltprosjektene i enhetens portefølje med analyser, planer og tiltak i henhold til europeisk RAMS standard.

Stillingen er organisert i stab, og rapporterer til leder for enheten.

 

Arbeidsområder

Ansvarlig for at planlegging, gjennomføring og dokumentasjon av RAMS arbeidet i prosjektene gjennomføres i henhold til lover, forskrifter og Jernbaneverkets styringssystem.

Koordinere RAMS aktiviteter i prosjektene.

Ansvarlig for meldinger og søknadsprosesser mot Statens Jernbanetilsyn.

Prosessledelse i gjennomføring av analyser.

Kvalitetssikring og kontroll av RAMS aktiviteter og rapportleveranser.

 

Kvalifikasjoner

Utdanning på universitets- eller høyskolenivå innenfor relevant fagområder.

Erfaring fra tilsvarende stilling. Til stilling som senioringeniør kreves det minimum fem års relevant erfaring.

Erfaring fra sikkerhetsstyring og bruk av risikoanalytiske metoder.

Kunnskap om relevante sikkerhetsrelaterte lover og forskrifter, samt RAMS standarden EN 50126.

Kjennskap til de krav som stilles av Statens Jernbanetilsyn.

 

Personlige egenskaper:

gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

analytiske evner

stor arbeidskapasitet

løsningsorientert, strukturert og nøyaktig

systematisk arbeidsform

 

Vi tilbyr:

spennende og utfordrende arbeidsoppgaver

gode utviklingsmuligheter i en organisasjon i vekst

et godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger og fagmiljøer

betalt innskudd i Statens pensjonskasse

betalt overtid og fleksible arbeidsordninger

årsbillett på NSBs tog

 

Stillingen lønnes etter stillingskode 1087 overingeniør, i lønnstrinn 57-62 som fortiden utgjør kr 456 100 – 499 500 / 1181 senioringeniør, i lønnstrinn 61-70, som for tiden utgjør kr 490 100 – 579 600. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Staten som arbeidsgiver skal utnytte den fulle bredde i befolkningens kompetanse. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Derfor oppfordres alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb i Staten.

Ønsker du mer informasjon, kontakt Iain Vartun på telefon 916 56 125.

Om du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette opplyses om og begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles om reservasjon ikke tas til følge.

Søknaden registreres elektronisk: http://jernbaneverket.easycruit.com/vacancy/650475/15198?iso=no

 innen 18.1.2012

Merk søknaden: 201101082

Vis flere stillinger: