Mediekurs og presentasjonsteknikk for Byggenæringen

Byggenæringens Mediesenter inviterer på nyåret til dagskurs i presentasjonsteknikk og mediehåndtering.

Kursene tilrettelagt for alle som kan komme i situasjoner hvor en må stå frem i media eller har et generelt behov for å holde presentasjoner og taler.

- Kursene er praktisk oppbygget med en rekke aktuelle eksempler og oppgaver fra byggenæringen, sier kursleder Leo Nygænen i Byggenæringens Mediesenter. Han lover deltagerne en aktiv kursdag med en rekke praktiske oppgaver og øvelser.

- Målet er å gjøre deltagerne mer bevisste og trygge i situasjoner hvor en skal prestere foran et tv-kamera eller i en plenumssituasjon på et kurs eller konferanse. Min påstand er at mange ikke utnytter de muligheter man har til å stå frem som representant for firmaet eller organisasjonen en arbeider for. Budskapet blir ofte borte i nervøsitet eller dårlig forberedelser, sier Nygænen som på mediekurset har med seg den erfarne journalisten og etterforsker Tore Sandberg.

- Jeg har samarbeidet med Tore Sandberg i mange år når det gjelder mediekurs, og har i etterkant fått mange tilbakemeldinger fra deltagere som har hatt god nytte av å ha vært gjennom øvelser som senere har dukket opp som virkelige situasjoner.Både når det gjelder mediehåndtering og presentasjonsteknikk gjelder ordtaket ”øvelse gjør mester”, sier Nygænen.

Mediekursene arrangeres i Oslo 1. og 7. februar, mens kursene i presentasjonsteknikk går av stabelen 24. januar og 14. februar 2012.