BORI runder 30 000

John Kristiansen fra Fjellhamar i Lørenskog er BORIs medlem nr 30 000 og ble overrasket med blomster og gavesjekk pålydende kroner 2000 . BORIs markedssjef Lill Eriksen sto for overrekkelsen som markerte en viktig milepæl for det største boligbyggelaget på Romerike.

Hovedpersonen hadde ikke ventet en slik oppmerksomhet.

– Jeg ventet meg ikke en sånn oppmerksomhet ved innmelding, sier Kristiansen som nå bor i enebolig , men kan tenke seg å flytte til en leilighet om en stund.

– Jeg har fulgt med litt på prosjektet på Metro, og fikk et tips om at det kunne være lurt å melde seg inn i BORI for lettere kunne få tak i en god leilighet gjennom forkjøpsretten. Med tid og stunder vil det være kjekt å slippe snømåking, beising og plenklipping, sier Kristiansen.

– Vi er kjempefornøyd med at vi har passert 30 000 medlemmer. Vi hører veldig ofte at forkjøpsretten til ca 15000 nye og brukte boliger i tilsluttede borettslag er motivet for innmelding. I tillegg er det nok også mange som synes fordelskortet begynner å bli attraktivt på grunn av alle sine rabattavtaler, sier markedssjef Lill Eriksen i BORI.

– Vi har hatt en fin medlemsvekst de siste årene og øker nå med ca 1000 medlemmer i året. Det forteller at vi er et attraktivt alternativ for Romerikes befolkning, og innflyttere som vil etablere seg i vår region, sier Eriksen. BORI ble stiftet i 2006 som et resultat av en fusjon mellom Lørenskog og Skedsmo Boligbyggelag og Romerike boligbyggelag, og har sin historie tilbake til 1946. Siden den gang forvalter nå BORI nær 15000 boliger i 300 boligselskap og medlemsveksten de siste årene gjenspeiler befolkningsvekst og aktivitetsnivå.