Aarstad og Scheie inn i Optimo-styret

Geir Magne Aarstad og Heidi M. Scheie er blitt valgt som nye styremedlemmer i Optimo Prosjekt AS.

Geir Magne Aarstad har mer enn 23 års erfaring fra ulike lederstillinger innenfor entreprenørbransjen. Fra 2004 til 2009 var han konsernsjef for Skanska Norge, og i perioden 2009 – 2011 ledet han kontrakts- og infrastrukturdivisjonen av det Saudi-Arabiske entreprenørkonsernet Al Rahji Holding. Aarstad er nå styreleder og investor i Hinna Park samt styremedlem i bl.a. Stangeland-konsernet.

Heidi M. Scheie har over 20 års ledererfaring fra handel og eiendom bl.a med erfaring fra kjøpesentra, regionsdirektør i Rema 1000, kjededirektør i Vic, administrerende direktør i Sunkost Detalj samt konsernsjef i Sunkost. Hun driver nå egen virksomhet innenfor eiendomsutvikling og detaljhandelsrådgiving. Scheie er styremedlem i Møbelringen.

Optimo Prosjekt er en uavhengig prosjektorganisasjon innenfor prosjektutvikling, prosjekt- og byggeledelse. Selskapet var frem til mai 2011 majoritetseid av Entra Eiendom og eies nå av ledelsen i selskapet. Optimo Prosjekt ble etablert i 2001 og hadde i 2010 en omsetning på 144 mill kr og et driftsresultat på 14 mill kr. Det er 22 ansatte i selskapet.