Distriktssjef Tromsø

Peab Anlegg Norden er et virksomhetsområde i entreprenørselskapet Peab med virksomhet i Norge, Finland og Sverige. Virksomheten har nærmere 3000 medarbeidere. Peab Anlegg Norden inngår i Peab AB som omsetter for SEK 40 milliarder og har 15 000 medarbeidere.

FirmaPEAB AS
FylkeTroms
Søknadsfrist22.12.2011

 

Peab Anlegg satser sterkt i Nord-Norge og vil styrke sin virksomhet i Tromsø-distriktet. I den forbindelse søker vi nå etter en resultatorientert distriktssjef som skal lede vår virksomhet i dette distriktet.

Vi vil ansette deg som ønsker nye utfordringer! Du har god teknisk bakgrunn, erfaring fra bransjen og tidligere hatt en stilling med lederansvar.

Som distriktssjef for Tromsø vil du bygge en ny organisasjon som i sitt daglige virke vil være bærer av Peabs grunnverdier; jordnære, utviklende, personlige og pålitelige.

Du vil være ansvarlig for produksjon, økonomi, personal, markedsføring, kunderelasjoner og forhandlinger. Du vil inngå i ledergruppen for Nord-Norge og vil således være delaktig i Peab Anlegg sin strategiske utvikling i dette området.

Som distriktssjef har du god økonomisk forståelse og evnen til å være kommersiell og skape gode kunderelasjoner. Du er en god leder som har evnen til å se helheten og skape et godt arbeidsmiljø. Vi ser etter en distriktssjef som er målrettet, strukturert og grundig.

For mer informasjon gå inn på www.peab.no eller ta kontakt med Thea Brentnall på telefon 932 51 250 eller Johan Hansson på telefon 917 43 353. Søknadsfrist er 22.12.2011.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Vis flere stillinger: