AF Anlegg søker allsidig Prosjektøkonom

AF Anleggs arbeid omfatter prosjekter innen infrastruktur og samferdsel, samt utbygging i forbindelse med byutvikling.

Forretningsenheten utfører produksjon av tunneler og fjellhaller for vannkraft, vei- og jernbaneprosjekter, samt andre prosjekter innen samferdsel og industriformål. I tillegg utfører enheten tjenester innen underjordsservice.

AF har gjennomført mange store og kompliserte infrastrukturprosjekter. Vi har vært en sentral aktør i de fleste større samferdselsprosjekter utført i Norge i senere tid. AF Anlegg står blant annet for utbyggingen av det nye vegsambandet T-forbindelsen, mellom Karmøy, Tysvær og Haugesund i Rogaland.

Bildet viser tunnel åpningen til nye Hardangerbrua.

FirmaAF anlegg
Fylke
SøknadsfristSnarest

 

AF Gruppen Norge AS inngikk 1. september i 2011 avtale med Store Norske Spitsbergen Grubekompani AS om transport, anleggs- og vedlikeholdstjenester i Svea. Kontrakten har en varighet på 5 år med opsjon på ytterligere 2 år. Kontrakten omfatter transport av kull, vedlikehold av veier, flyplass og annen infrastruktur i Svea. Kontraktens verdi er anslått til NOK 600 millioner

AF Anlegg har behov for å styrke prosjektorganisasjonen med en prosjektøkonom som må kunne arbeide selvstendig, ha pågangsmot, ta initiativ og innehar stor arbeidskapasitet.


Arbeidsoppgaver:

RapporteringKostnadsoppfølgingEtterkalkylerBudsjetteringInnkjøpVarierte driftsrelaterte oppgaver og utstrakt samarbeid med hele prosjektorganisasjonen


Kvalifikasjoner:.

ØkonomiutdanningÅpen og kontaktskapende.


Vi tilbyr:

Trivelig arbeidsmiljø og utfordrende arbeidsoppgaverKonkurransedyktig lønn med attraktiv bonusavtaleAksjeprogram i AF GruppenGode utviklings- og karrieremuligheter i et konsern som er i vekst.

Vi søker deg som blir inspirert av å skape resultater gjennom det å se muligheter, tar ansvar og er endringsvillig.
Du kjennetegnes ved at du er resultatorientert, har høyt aktivitetsnivå og gode samarbeidsevner.


For mer utfyllende informasjon om stillingen ta kontakt.

Kontaktpersoner: Bjørn Stenseng, Økonomisjef
mob: +47 951 20 110

Harald Skyttern Berg, Personalsjef
tlf: 22 89 11 20
mob: 928 10 076

 

 

Vis flere stillinger: