Multikutter fra Bosch

Den nye multikutteren fra Bosch skifter tilbehør på tre sekunder – uten bruk av verktøy.

Multikutteren GOP 300 SCE Professional fra Bosch trenger kun tre sekunder – eller tre bevegelser – for å skifte tilbehør.

Man skal bare løsne SDS-click-låsen, sette inn det nye verktøyet og feste SDS-click låsen igjen, så har man på uten bruk av hjelpemidler et nytt verktøy i hånden. Multikutteren skal være den første på markedet som ikke er avhengig av spesialverktøy som skrutrekkere eller unbrakonøkler for å skifte mellom tilbehørsdelene.

Oscillerende multiverktøy som multikutteren GOP 300 SCE Professional, er hurtig blitt et av de foretrukne verktøyene for tømrere, elektrikere, blikkenslagere, skipsbyggere og mekanikere, da det utvalget av tilbehør gir multikutteren funksjonaliteten til ​​flere verktøy. Det oscillerende skjæreprinsipp skal gjøre multikutteren velegnet til flere tilpasnings- og reparasjonsoppgaver. Med multikutteren skal man kunne sage, frese, raspe, skjære, skrape, slipe eller polere med ett og samme verktøy – man skifter bare mellom de mange forskjellige tilbehør som kan fås på markedet, bl.a. sagblad, slipeplater og skrapejern.

Multikutteren har 12-punkts-holdersystem i OIS-standard som gjør multikutteren i stand til å arbeide med alt tilbehør som har denne standarden. I tillegg kan man plassere tilbehøret i forskjellige vinkler slik at man får god tilgang til arbeidsområdet og kan utføre presisjonsarbeid. Maskinen har fleksibelt ledd på ledningen som gjør at man kan arbeide i alle vinkler og på trange steder uten å knekke ledningen.

Multikutteren har en 300 watt motor.