Hyggelig utvikling

Det er alltid greit å lede en bedrift som er i fremgang. Det har situasjonen vært i Mediehuset Byggeindustrien gjennom de siste 20 årene. 2011 blir et nytt rekordår for oss – og vi satser også friskt mot 2012 som tegner til å bli langt bedre for byggenæringen enn det mange har fryktet.

Mange entreprenører har aldri hatt en bedre ordresituasjon enn nå, og vi vet at det blir ferdigstilt mange store prosjekter i løpet av det året vi nå går inn i. Men vi vet at det også startes arbeid på mange nye byggeplasser.

Det skjer utrolig mye rundt om – og som det ledende mediehus i byggenæringen er vi opptatt av å kunne dekke så mye som mulig av det som skjer. Vi har hatt en nærmest eventyrlig utvikling på våre nettsider med bygg.no i spissen. Nå ser vi også en meget sterk økning i trafikken både på anlegg.no og hage.no.

Men det morsomme er at interessen for bladet fortsatt er stor. Det gjør at vi nå utvider med en ekstra utgave i 2012. Dette betyr at vi da kommer med 19 utgaver. Det gjør at vi kan presentere mer stoff samtidig som annonsørene får et nytt tilbud.

Alle våre lesere vil nå få en stor pakke fra oss. Byggeindustrien 17 og 18 er samlet i en forsendelse. Der er det samlet veldig mye lesestoff. Dette er informasjon som mange ser frem til å få.

Mange bedrifter i byggenæringen har nå bestilt flere abonnement på Byggeindustrien. Årsaken er selvsagt at man finner ut at dette er verdifull informasjon som også oppdaterer medarbeiderne. Vi jobber nå med nye dataløsninger slik at vi også skal kunne tilby digitale abonnement.

Konkurransen om annonsekronene er hard. Det vi kan garantere er at både bladet og nettstedene treffer dem som er i markedet for å kjøpe varer og tjenester.

Ellers har vi hatt en flott økning i besøk på nettsidene våre. Ja, økningen har vært så stor at vi til tider har slitt med kapasiteten. Mange har klaget over at det tar for lang tid å laste ned sidene. Vår leverandør har jobbet mye for å finne løsningen, og meldingen nå er at det skal gå bedre. I løpet av neste år er vi over på en ny plattform, og den er bygget for å tåle en betydelig trafikk.