Vegforvalter

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2010 formidlet vi 7700 medarbeidere til vikariater og faste stillinger.

FirmaJobZone for Tromsø Kommune Eiendom
Fylke
SøknadsfristSnarest

Tromsø kommune, Eiendom, bygger og forvalter kommunens grunneiendommer, bygg, veier og parker etter gjeldende lover og regler til beste for våre innbyggere og miljøet rundt oss. Enheten har til sammen ca 120 medarbeidere med ambisjon om å være dyktig, imøtekommende og fremtidsrettet.

Tromsø kommune er en av landsdelens største bygg og eiendomsforvaltere, med et samlet bygningsareal på ca 400.000 m2. Eiendom står overfor store og spennende utfordringer i forbindelse med utvikling av en fremtidig og robust eiendomsforvaltning, og gjennomfører derfor en større omstilling for å styrke en rekke sentrale fagområder og lederfunksjoner.

Vi søker i den sammenheng etter personer med relevant utdannelse og erfaring for den enkelte stilling. For samtlige stillinger blir det viktig at en viser positiv evne og vilje til å jobbe for de mål og strategier som er lagt for eiendom.


Vegforvalter

For å møte utfordringene knyttet til forvaltning, drift og vedlikehold av kommunens vegnett, distriktskaier, fiskerihavner og andre tekniske installasjoner trenger Eiendom flere vegforvaltere.


Arbeidsoppgaver

Bidra til å utvikle og implementere mål og strategier for fagområdet

Ansvar for forvaltning og utvikling av egen eiendomsportefølje

Ansvar for utarbeiding av forvaltningsplaner, vedlikeholdsplaner og årlige tiltaksplaner

Ansvar for gjennomføring og oppfølging av tiltak på egen eiendomsportefølje

Ansvar for god statusoversikt, inkl tilstand, over egen eiendomsportefølje

Økonomi og budsjettansvar ihht vedtatte planer

Sikre fremtidig rasjonell drift og forvaltning av anlegg som skal overtas til kommunal driftgjennom utbyggingsavtaler

Bidra til utvikling av kommunalteknisk norm for fagområdet

Ivareta god dialog med brukere, publikum og andre berørte parter


Krav til kvalifikasjoner

Høyere teknisk utdannelse, fortrinnsvis innenfor bygg og anlegg eller trafikkplanlegging

Relevant erfaring

God faglig og økonomisk helhetsforståelse

 

Personene vi søker må kunne samhandle med en rekke ulike enheter i kommunene. Serviceinnstilt holdning og gode kommunikasjonsevner vil derfor være viktig for alle stillinger. I tillegg forventes det initiativ og engasjement i forhold til planlagte tiltak og endringer. Personene vi søker vil også måtte bidra aktivt for å videreutvikle et godt fag- og arbeidsmiljø i enheten. I alle stillinger må en være fortrolig med data som arbeidsverktøy.

For samtlige lederstillinger blir det viktig med tydelig ledelse. Vedkommende må ha evner og lyst til å lede, motivere og utvikle sine medarbeidere og i tillegg ha evne til å styre målrettet og effektivt.
Planlegging og oppfølging blir derfor sentrale oppgaver.

Da eiendom er i kontinuerlig utvikling vil det kunne bli foretatt tilpasninger i organisasjon og oppgaver. Endelig definering av oppgaver vil bli sett i sammenheng med fagmiljøenes samlede kompetanse.

Vi kan tilby utfordrende og spennende og utfordrende oppgaver, med store personlige og faglige utviklingsmuligheter. For riktige personer kan vi tilby gunstige arbeids- og pensjonsordninger.

For mer informasjon, ta kontakt med eiendomssjef Tromsø Kommune Beate Nemeth tlf 97773449 eller Grete Wilsgaard Jobzone tlf. 90866924. Søknad og CV sendes grete@jobzone.no innen 18. desember 2011.

 

Vis flere stillinger: