Pon styrker sveiseservicen i felt

Pon Equipment styrker egen serviceavdeling med to nye sveisebiler.

Pon Equipment har siden 2007 hatt en MAN lastebil med kran og komplett utrustning for skjæring og sveising gående på Østlandet. Tjenesten er ifølge Pon svært populær hos kundene. Den norske Cat-importøren tilbyr samme tjenester også i Bergen, men da med noe mindre utstyr.

Pon Equipment styrker nå denne delen av serviceavdelingen med ytterligere to MAN TGS 400 3-akslede lastebiler med 18tm radiostyrte kraner med rekkevidde på 13meter.

En av bilene skal dekke Trøndelag med base i Trondheim og skal sørge for at kapasiteten på Østlandet øker. På Østlandet vil Pon fra mars 2012 også ha mobile linjeboringstjenester på en av de to lastebilene.

Bilene er alle utstyrt med 65kwa Cat generatorsett, 15kW kompressor for fugebrenning samt Kempi 520A rørtrådapparater og vanlig gasskjæreutstyr.

Bilene er også utstyrt med løfte- og sikringsutstyr samt trapper og plattformer for trygge jobboperasjoner. Sammen med et komplett utvalg slitestålprodukter og slitestrips samt kundetilpassede stålprodukter som sidekniver, bunner og knivfronter etc er Pon Equipment totalleverandør, skriver de i en pressemelding.

- Dette har vist seg å være et kvalitetskonsept som kundene vil ha og som vi kan levere. Derfor satser vi så friskt, sier produktsjefene på ettermarkedet Monica Sørås Sæther og Sven Henning Roseth.