Vi søker HMS/KS-leder!

FirmaDokken AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Er du en dyktig veileder, god kommunikatør - tydelig og klar, men også flink til å lytte? Er du sterk både faglig og erfaringsmessig? Da er det DEG vi søker etter!

 

I denne stillingen vil du få anledning til å arbeide med, samt implementere ambisiøse mål for hele HMS/KS området. Av daglige oppgaver følger: proaktiv og aktiv ledelse/oppfølging av HMS; overvåke selskapet og sørge for at god kvalitet i alle ledd; sørge for at retningslinjer blir fulgt iht. ISO 9001:2008 og ISO 14001; vedlikeholde styringssystemet. Videre gjennomføre årlig revisjon av ISO sertifikatene, internrevisjoner, samt være behjelpelig med prosjektplaner og delta i ledermøter o.a. HMS/KS-leder vil pleie kontakt med hele organisasjonen og gjøre jevnlige besøk på byggeplass. HMS/KS-leder rapporterer til adm. direktør og har myndighet til å handle på selskapets vegne i alle saker innen HMS/KS(iht myndighetsmatrise).

Kontorsted er Sandvika(besøke byggeplasser sentralt i Oslo og omegn).

Selskapet har et hyggelig og kollegialt arbeidsmiljø, solid faglig og gode systemer. Konkurransedyktige betingelser(deriblant eierandeler). Gode pensjons-og forsikringsordninger.

Vi søker en person med erfaring og relevant bakgrunn innen bygg og anleggsbransjen(evt. industrien). I korte trekk omfatter dette:

Ingeniør bygg/anlegg (evt. med HMS linje/fag)Innehar lovpålagte kurs (AMU). Gjerne også tilleggskurs.HMS/KS-leder i dag, eller har innehatt relevante posisjoner(f.eks prosjektleder o.a.).Er kjent med produksjon og byggeplassarbeider. Gjerne maskin.Sterk faglig - kombinert med en solid porsjon erfaringskompetanse.Kjenner ISO 9001:2008/har erfaring med kvalitetsrevisjoner.Kjenner ISO 14001:2004Kjennskap til Norsk Standard - gjerne også Statens vegvesens håndbøker.God systemkompetanse.Dyktig veileder, god kommunikator - er tydelig og klar, men også flink til å lytte.

Innehar du en bakgrunn i tråd med overstående er du velkommen til å ta kontakt for hyggelig prat og så snart som mulig(vi har påbegynt vurderingen av kandidater).

All kontakt behandles konfidensielt og uforpliktende. Ytterligere informasjon vil bli gitt pr. telefon. Send gjerne din CV i forkant til understående.

Kontakt:

Joe Sørensen, seniorrådgiver Technogarden.
Mob: 92 69 30 90
Mail: joe.sorensen@technogarden.no

 

Vis flere stillinger: