Ingeniør / Siv. ingeniør VA - Telemark

JM konsernet er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligfelt. Virksomheten fokuserer på nybygg på attraktive steder, med hovedvekt på ekspansive storbyområder i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Belgia. Vi har en omsetning på ca 9 milliarder NOK og har ca 2100 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS som er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen. Hovedkontoret ligger på Rud, Bærum.

FirmaJM
Fylke
Søknadsfrist11/12/2011

 

Vi har behov for å øke vår prosjekteringskapasitet på vei, vann, avløp og grunnarbeider, og søker derfor etter VA-ingeniør. Det vil i hovedsak bli arbeider med våre egne prosjekter i Vestfold og Telemark. Mesteparten av prosjekteringsbehovet på VA- og Byggprosjektering i vår region, utføres i egen prosjekteringsavdeling som er fordelt på våre kontorer i Tønsberg og Skien.
Arbeidssted vil være ved vårt kontor i Skien, hvor vårt fagmiljø på VA-siden er samlet.


Arbeidet vil omfatte

Bistand med utarbeidelse av reguleringsplaner og kart, situasjonsplaner og utomhusplaner

Prosjektering med utarbeidelse av tilbudsmateriell med tegninger og beskrivelser for våre vei- og VA anlegg, feltutbygginger og byggeprosjekter

Utarbeidelse av arbeidstegninger m/detaljer for produksjon

Koordinering mot andre fagområder

Kontakt med offentlige myndigheter vedrørende eget fagområde, bistå i søknadsprosesser

Utarbeidelse av as-built tegninger og FDV-dokumentasjon


Kvalifikasjoner

Ingeniør/Sivilingeniør med spesialisering inn mot VA.

Initiativrik, løsningsorientert og serviceinnstilt

Gode DAK-kunnskaper

Evne til å ta selvstendig ansvar for eget fagområde i prosjekter som tildeles

Nyutdannede er velkommen til å søke.

JM er et innovativt og solid boligutviklingsselskap med mange prosjekter både innenfor småhusfelt, leilighetsbygg, barnehager, næringsbygg og offentlige bygg i urbane omgivelser. JM har et tverrfaglig og aktivt fagmiljø med konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for personlig og faglig utvikling.


Er du interessert i stillingen?

Ta kontakt med avdelingsleder Espen Iversen på mobil 928 84 528, eller e-post espen.iversen@jm.no , eventuelt Tom Høier Petersen i Personaltjenester AS på mobil 915 90 570, eller e-post tom@personaltjenester.no

 

Vis flere stillinger: