Prosjektleder Fundamentering

Entreprenørservice AS er et av landets ledende spesialfirmaer innen bygg- og anleggsvirksomhet som opererer over hele landet. Mer enn 5.000 spesialprosjekter innenfor arbeidsområdene boreteknikk, fjellsikring, injeksjon, betongrehabilitering og fundamentering er gjennomført siden firmaets start i 1962.
Entreprenørservice AS er et heleid, frittstående selskap i Skanska Konsernet. Firmaets ca. 130 ansatte vil i 2011 omsette for ca. 300 mill. kroner.

Selskapet har en økende oppdragsmengde med flere spennende fundamenteringsprosjekter i ordreboken. Blant annet omfattende pelearbeider i prosjektet Dronning Eufemias gate i Oslo som skal utføres i underentreprise for Skanska Norge AS.

 

FirmaEntreprenørservice AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Prosjektleder - Entreprenørservice As-ENT00000E

 

Til vårt hovedkontor på Rud i Bærum søker vi prosjektleder.

Fundamenteringsavdelingen har 45 ansatte og en stor, moderne maskinpark for utførelse av spunt-, pele- og stagforankringsarbeider. Avdelingen vil i 2011 omsette for ca. 155 mill. kroner. Avdelingens budsjett for 2012 er ca. 170 mill. kroner. Arbeidene utføres hovedsakelig i underentrepriser for de store og mellomstore entreprenørselskapene. Hovedtyngden av oppdragene for fundamenteringsavdelingen ligger i det sentrale Østlandsområdet, men vi utfører også oppdrag i øvrige deler av landet.

Stillingens hovedoppgaver er ledelse og administrasjon, markedsføring og salg av avdelingens aktiviteter, økonomioppfølging og ansvar for produksjon gjennom å lede høyt kvalifiserte fagarbeidere og funksjonærer.

Vi har et nært samarbeid med tilsvarende virksomheter i Skanska-konsernet gjennom ”Skanska Foundations Group”, som er et internasjonalt fagforum for utvikling og erfaringsoverføring innen våre spesialfelt.

Er du løsningsorientert, har gode samarbeidsevner, har teknisk utdannelse i kombinasjon med geoteknisk- eller anleggsteknisk prosjekteringsbakgrunn, eller relevant praksis fra utførende entreprenørvirksomhet og er vant til å jobbe prosjektorientert, da tror vi du er den rette for oss.


Vi tilbyr:
Konkurransedyktige lønnsbetingelser
Opplæring og oppfølging
Kollektiv pensjonsordning
Et trivelig og spennende arbeidsmiljø
Bedriftsidrettslag

Kontakt med avdelingsleder John Petter Holtmon, tlf 67 17 30 24 eller adm.dir. Hallvard Sindre, tel. 67 17 30 25 for nærmere informasjon.

Søknad sendes via vårt elektroniskesøknadsystem, firmapost@entreprenorservice.no eller til:

 

Entreprenørservice AS
Rudssletta 24 - Postboks 4
1309 RUD

 

Stilling

Prosjektledelse

Hovedsted

NO-2-Bærum

Bedrift

Entreprenørservice a.s.

Tidsplan

Heltid

Ansattstatus

Fast

 


Kontaktinformasjon

Avdelingsleder John Petter Holtmon, tlf 67 17 30 24

 

Vis flere stillinger: