Ny administrerende direktør i Selvaagbygg

Frode Antonsen overtar som administrerende direktør i Selvaagbygg fra 1. januar, og vil fra samme dag bli medlem av Betonmast Byggs gruppe av daglige ledere.

Antonsen kommer fra stillingen som administrerende direktør i AS Ing. Gunnar M. Backe. Han er 54 år, født og oppvokst i Risør og er utdannet anleggsingeniør fra Stavanger ingeniørhøgskole. Etter endt utdanning har han vært innom de fleste jobber på byggeplass, fra flisgutt i Kruse Smith i Stavanger til prosjektleder i Buer og Buer i Drammen og Sandefjord. Deretter har han hatt flere lederoppgaver som distriktssjef, driftsjef og adm. direktør i Buer Entreprenør og AS Ing. Gunnar M. Backe.

Antonsen ser virkelig frem til å ta fatt på en spennende jobb i Selvaagbygg.

- Selvaagbygg er den eneste entreprenøren i Oslo som har som uttrykt målsetning å produsere innen kjernefagene betong og tømmer med sine pt 160 fast ansatte håndverkere. Selvaagbygg er også den eneste entreprenøren med en egen stab av arkitekter, arealplanleggere, prosjektutviklere og byggtekniske rådgivere i alle fag. Alle har spesialkompetanse i å utvikle gode boligprosjekter og kostnadseffektive boliger. Dette er Selvaagbyggs store konkurransefortrinn når selskapet heretter tilbyr sine tjenester til alle byggherrer som ønsker hjelp til å utvikle og bygge gode og kostnadseffektive boliger, sier Antonsen.

Det ble 29. november kjent at Betonmast Bygg kjøpte Selvaagbygg. Antonsen er overbevist om at Betonmast Bygg blir en god eier, og at eierne i Selvaag Gruppen har tatt en god beslutning i forbindelse med salget av Selvaagbygg.

- Det skaper stor trygghet for arbeidsplassene i selskapet. Samtidig sikres en videreutvikling mot målet om å forbli den beste boligentreprenøren både for selskapene i Selvaag Gruppen og alle andre byggherrer i markedet, sier han.