Byggesaksbehandlere

Som Norges eldste by, og en av de raskest voksende i landet, står Tønsberg kommune overfor store og spennende utviklingsoppgaver.Det er utfordrende å bygge en moderne og pulserende by på historisk grunn hvor viktige kapitler i vårt lands historie ble skrevet.


Tønsberg fremstår i dag som en innbydende by – sommer som vinter. Vi har et aktivt kulturliv med noe for enhver smak; teater, dans, musikk,festivaler og mye mer. Om sommeren ligger svabergene varme og blankskurte og venter på deg og om vinteren er det kort vei til flotte skiløyper. Selv om vi har det bra her i Tønsberg, vil vi at byen skal vokse og utvikle seg. For å møte de oppgavene som venter i forbindelse med små og store utbyggingsprosjekter, trenger vi flere dyktige medarbeidere.

FirmaTønsberg kommune v/Skagerak Consulting
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist18.12.2011

Vil du være med på å prege utviklingen av Tønsberg?


Byggesaksbehandlere


Vi søker tre dyktige og engasjerte byggesaksbehandlere til å behandle bygge- og delingssøknader, samt forespørsler etter plan og bygningsloven. Dette innebærer nær kontakt med private og profesjonelle utbyggere, og en viktig oppgave vil være veiledning og
dialog for å sikre gode saksprosesser. Hovedfokus i en av stillingene vil være oppfølging av ulovlige tiltak. En av de tre stillingene er ett års vikariat, de andre to er nyopprettede stillinger.

Alle stillingene hører inn under Virksomhet Kommuneutvikling som har 37 medarbeidere. Avdelingen er preget av godt arbeidsmiljø og høyt kompetansenivå. Arbeidsområdene kan tilpasses den enkeltes kompetanse og interessefelt. Vi søker kandidater med høyere, relevant utdanning og kompetanse. Kunnskap om relevant lovverk er en fordel. Du bør ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og kunne bruke data som arbeidsverktøy. Personlige egenskaper som serviceinnstilling og samarbeidsevner vil også bli tillagt vekt.

Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til Skagerak Consulting AS ved Erik Aasmundtveit, tlf. 414 31 938 eller Bente Broager, tlf. 917 27 149, om ønskelig på konfidensiell basis. Du kan også kontakte by- og arealplansjef Rita Regbo på tlf. 916 30 411.


Søknad med CV sendes innen 18. desember via kommunens nettsider

www.tonsberg.kommune.no

 

www.skc.no