VA-ingeniør / Sivilingeniør

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca. 650 ansatte ved 22 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfristfortløpende

Til vårt kontor i Molde søker vi

 

VA-Ingeniør / Sivilingeniør

 

Asplan Viaks kontor i Molde er et tverrfaglig planleggings- og prosjekteringsmiljø med 14 medarbeidere innen samferdsel, vann og miljø, bygg og landskap. Kontoret har i over 30 år ytt faglig bistand til fylkets vann- og avløpsverk.

Vi søker selvstendige personer med teknisk utdanning tilsvarende ingeniør eller sivilingeniør og lyst til å arbeide med utfordrende oppgaver innen vann- og avløpsteknikk. Aktuelle oppgaver spenner fra hovedplaner, skisse- og forprosjekt til detaljprosjektering og byggeledelse. Arbeidsfelt vil kunne tilpasses den enkeltes ønsker og kvalifikasjoner. For å fylle stillingen må du ha høy VA-faglig interesse og forståelse og beherske norsk muntlig og skriftlig.

 

 Vi tilbyr

• Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid

Arbeidsspråket er Norsk.

Søknad med CV sendes via linken nedenfor.

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/364faea71e785827447ded0db882d1ef/635071/22464?iso=no

 

Vis flere stillinger: