Vegplanleggere Sandvika

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca. 650 ansatte ved 22 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristfortløpende

Til vårt kontor i Sandvika søker vi

 

Vegplanleggere

 

Asplan Viaks kontor i Sandvika består i dag av totalt 140 medarbeidere, som arbeider i et tverrfaglig miljø bestående av samferdsel, vann og miljø, bygg og tekniske fag, plan, arkitektur og landskap. 

Samferdselsgruppe ved kontoret i Sandvika består av 20 medarbeidere. Disse arbeider i hovedsak med detaljprosjekter på reguleringsplan- og byggeplannivå. Asplan Viak har rammeavtaler med både Oslo kommune og Statens vegvesen, og har også mange store og små private opdragsgivere. Tilgangen til oppdrag er økende.

Samferdselsgruppa i Sandvika tilhører divisjon Samferdsel Infrastruktur. Dette er prosjekteringsmiljøet innen samferdsel i bedriften. Vi arrangerer årlige felles studieturer og fagdager og vi jobber på tvers av geografier og fag. Vi har hatt en sterkt vekst og er nå over 80 medarbeidere spredt på 11 kontorer i firmaet.

Vi søker etter både erfarne og nyutdannede (eller som er ferdig utdannet sommeren 2012), sivilingeniører eller ingeniører, som kan bidra til at vi kan bygge opp miljøet videre, og til å opprettholde et godt markedsinngrep. Interesse for eller erfaring i 3D-prosjektering ses på som postivt.

 

 Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid

Søknad med CV kan sendes via linken nedenfor

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/41193b4465912b7922be49a9a633d2ff/633247/22467?iso=no

Vis flere stillinger: