Landskapsarkitekter - Tromsø

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca. 650 ansatte ved 22 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

Asplan Viak AS er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer med ca. 650 ansatte. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning, analyser og prosjektering for offentlig og privat virksomhet. Vi har rundt 90 arkitekter og 70 landskapsarkitekter rundt om i landet, og er med det et av Norges største arkitekt- og landskapsarkitektmiljøer.

Divisjon for Arkitektur og Landskap består av arkitekter og landskapsarkitekter med hovedfokus på prosjektering. Vi har årlige felles studieturer og fagdager og vi jobber gjerne på tvers av geografi internt. Landskapsavdelingen har de siste årene fått en rekke priser og berømmelser som bekrefter at vi også er et av de beste landskapsarkitektkontorer i Norge.

På vårt kontor i Tromsø er vi 20 ansatte fordelt på fagområdene landskap, plan og urbanisme, bygg, VA og veg og samarbeid på tvers av faggruppene vektlegges. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler midt i hjertet av Tromsø.

FirmaAsplan Viak AS
Fylke
SøknadsfristFortløpende

Til vårt kontor i Tromsø søker vi etter 2

Landskapsarkitekter

Vi er i dag fire landskapsarkitekter og vil gjerne bli flere. Vårt mål er å videreutvikle posisjonen som det beste og største landskapsarkitektmiljøet i Nord-Norge. Vi ønsker primært personer med noen års erfaring, men vi jakter alltid etter de beste landskapsarkitektene uansett erfaring. Du må ha evne til å arbeide selvstendig og i grupper. God formgivningsevne vektlegges. Vi har varierte oppgaver innenfor byrom, skoler, barnehager, kirkegårder, veier og gater, boligbygging, konsekvensutredninger og landskapsanalyser.

Vi benytter AutoCad og er i ferd med å ta i bruk Civil 3D.

Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid

Alle søknader behandles konfidensielt.

 

Søknad med CV og referanser kan sendes via linken nederst på denne siden.

Fylke: Troms

Jobbtype: Fast

Heltid/Deltid: Heltid

Arbeidstid: Dag

Søknadsfrist: Fortløpende

Arbeidssted: Tromsø

Hjemmeside: http://www.asplanviak.no

 

Kontaktpersoner: Avdelingsleder Landskap Lisbet Haug
mob: +47 95 22 52 01

Gruppeleder Jeanette Austad
mob: +47 97 54 22 72

 

Vis flere stillinger: