Vegplanleggere Molde

Asplan Viak er et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet tilbyr tverrfaglig rådgivning og analyser for offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak AS eies av Stiftelsen Asplan og har ca. 650 ansatte ved 22 kontorer i Norge. Selskapet er organisert i 5 divisjoner – Plan og Analyse, Arkitektur og Landskap, Bygg og Installasjoner, Samferdsel Infrastruktur, Vann og Miljø.

FirmaAsplan Viak AS
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfristfortløpende

Til vårt kontor i Molde søker vi

 

Vegplanleggere

 

Asplan Viaks kontor i Molde består i dag av totalt 14 medarbeidere, som arbeider i et tverrfaglig miljø bestående av samferdsel, vann og miljø, bygg  og landskap. 

Samferdselsgruppa består av 5 medarbeidere som i hovedsak arbeider med detaljprosjekter på reguleringsplan- og byggeplannivå. Asplan Viak har rammeavtale med Statens vegvesen, og kontoret har også mange private aktører og kommuner som oppdragsgivere. Tilgangen til oppdrag har vært økende de siste årene.

Samferdselsgruppa  i  Molde tilhører divisjon Samferdsel Infrastruktur. Dette er prosjekteringsmiljøet innen samferdsel i bedriften. Vi arrangerer årlige felles studieturer og fagdager og vi jobber på tvers av geografier og fag. Vi har hatt en sterkt vekst og er nå over 80 medarbeidere spredt på 11 kontorer i firmaet.

Vi søker i første rekke etter erfaren  vegplanlegger, som kan bidra til å bygge opp miljøet videre, og til å opprettholde et godt markedsinnrep, men nyutdannende (eller som er ferdig utdannet sommeren 2012) oppfordres også til å søke.  Du kan være ingeniør eller sivilingeniør. Interesse for eller erfaring i 3D-prosjektering ses på som postivt. 

Vi tilbyr

• Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
• Et godt sosialt og tverrfaglig miljø med stort nettverk
• Konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Fleksibel arbeidstid

Søknad med CV kan sendes via linken nedenfor.

https://asplan.easycruit.com/vacancy/application/147d173a8863ddc36fcbb650658dd31c/633403/22464?iso=no

 

Kontaktpersoner:

Gruppeleder Alf Idar Småge
mob: +47 91 37 87 31

Divisjonsleder Mindor Alvestad
mob: +47 47 75 43 06

Vis flere stillinger: