Visjonær leder og landskapsarkitekt

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist01.12.2011

Vi søker en engasjert og nytenkende landskapsarkitekt til å lede vår seksjon for landskapsarkitekter i Fredrikstad. Du får ta del i et av Norges sterkeste fagmiljø innen landskapsarkitektur, og du får være med på å videreutvikle og styrke et allerede godt forankret fagmiljø. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester og har en sterk lokal forankring over hele landet. Arbeidsoppgavene vil omfatte landskapsplanlegging og prosjektering i tillegg til ledelse og faglig utvikling av seksjonen. Du må være strukturert og ha utpregede lederegenskaper.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdannet landskapsarkitekt
  • Minst 5 års relevant prosjekterfaring
  • Gode lederegenskaper og samarbeidsevner
  • Lyst til å jobbe utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere og internt med medarbeidere og lederteam
  • Gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner
  • Bidragsyter til idé- og produktutvikling

 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!

Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/fbe59c7dc4251577c1d63e4c164a836c/625971/35758?iso=no

Vis flere stillinger: