Prosjektingeniør

AF Decom Offshores fremste styrker er evnen til å lede og gjennomføre store prosjekter. Vi kan også vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. AF Decom Offshore har lang erfaring innen riving fra landbasert virksomhet og gode referanseprosjekter, i første rekke fra Ekofisk-feltet. I tillegg besitter AF Decom Offshore en sterk entreprenørånd og innovasjonskultur. Eksempel på sistnevnte er utviklingen av piece small metodikken, der AF som første aktør benyttet anleggsmaskiner fra land til å rive en offshore installasjon.

FirmaAF Decom
Fylke
SøknadsfristSnarest

Vi i AF Decom Offshore er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen, der vi nå har utført kompliserte fjerningsoppdrag med nye egenutviklede metoder.. For å styrke vår nasjonale og internasjonale satsning innen fjerning av offshore installasjoner, søker vi deg som kan bidra til å videreføre vår suksess. I forbindelse med økt oppdragsmengde og vår videre satsning på riving av oljeinstallasjoner søker vi prosjektingeniører


Arbeidsoppgaver:
Planlegge fjerningsoperasjoner
Følge opp aktiviteter i driftsfase
Beregning av løft offshore og onshore
Marin transport og taueoperasjoner
Ballastberegninger og styrkeberegninger
Koordinere ulike oppgaver relatert til prosjektet
Utarbeide arbeidsbeskrivelser, jobbpakker, logistikkplaner og dokumentasjon


Kvalifikasjoner:
Sivilingeniør eller ingeniør
Eventuelt 2-3 års relevant erfaring
Eventuelt teknisk bakgrunn eller annen praktisk erfaring


Vi søker deg som er strukturert, som ser muligheter, tar ansvar, er endringsvillig og har meget gode engelsk- kunnskaper skriftlig og muntlig. Du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå og gode samarbeidsevner. Du er direkte, kreativ, pågående og har gjennomslagskraft.

 

AF Decom Offshore tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften.

 

Spørsmål om stillingen

Kontakt Johannes Thrane
Mobil +47 924 44 336

 

 

Vis flere stillinger: