Ingeniør/sivilingeniør - undervannsstruktur

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2100 medarbeidere og en omsetning på cirka 3 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Orkanger, Oslo, Bergen, Bodø, Göteborg, Stockholm, Stenungsund, Malmö og Murmansk.

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen AS - avd. for Rørledninger & undervannsanlegg
Fylke
Søknadsfrist31.12.2011

Gruppeinformasjon

REINERTSEN AS har i løpet av de siste 20 årene blitt ett av de ledende firma på verdensbasis innen prosjektering av undervanns transportsystemer for olje- og gassindustrien. Vi utfører alt fra tidligfasestudier til detaljprosjektering inkl. innkjøpsassistanse og offshore byggeoppfølging samt driftsassistanse og oppgraderingsprosjekter. Aktivitetene omfatter prosjekter på norsk sokkel så vel som internasjonalt (England, Russland, Brasil, Australia).


Vi har organisert vår virksomhet etter markedsområder:

* Brønnstrømsrør/feltutvikling

* Rørledninger

* Stigerør og forankring

* Undervannsstruktur og komponenter

 

REINERTSEN er en flerfaglig organisasjon som dekker alle fag og oppgaver innen rørledningssystemer med tilhørende strukturer og komponenter. Organisasjonen spenner fra prosess og material, elektro/ instrumentering via geoteknikk til strukturelle analyser og design, inklusive teknisk sikkerhet. I tillegg til selve rørledningssystem dekker vi også landfall, mottaksanlegg på land så vel som prefabrikasjon via REINERTSEN's fabrikasjonsverksteder i Orkanger og Murmansk.


Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner

Vi søker nyutdannede og erfarne siv.ing/dr.ing med bakgrunn fra marin, maskin eller bygg, primært med konstruksjonsfag og gjerne også marine miljøfag. Faglig dyktighet, kreativitet, løsningsfokus, fleksibilitet og samarbeidsevner ser vi som viktige egenskaper. Innstilling er like viktig som faglig ballast.

Arbeidet omfatter ideutvikling, utforming og analyser av ulike typer undervannsstrukturer med tilhørende ekspansjonssløyfer og oppkoblingssystemer for dette. Sentralt i arbeidet vil være å forstå krav og spesifikasjoner og å kommunisere med kunde. Stikkord for aktiviteter kan være: funksjonalitetsdesign og struktur- og piping analyser for alle faser fra bygging via installasjon til oppkobling og operasjon. Analyser kan omfatte hydrodynamikk, CFD-analyser, tie-in design, og analyser av ekspansjonssløyfer. Analyser av strukturer og komponenter omfatter hele spekteret fra enkle lineære til avanserte ikke-lineære analyser. Vi benytter programvare som StaadPro, SAP2000, Sesam og Ansys. Modellering og tegning utføres med Inventor.

 

REINERTSEN tilbyr trivelig, lærerikt og utviklende arbeidsmiljø med høyt faglig nivå og utfordringer. Gode lønnsbetingelser. Tilbud om trening, aktivt bedriftsidrettslag og sosiale aktiviteter. Vi holder til i moderne lokaler i Leiv Eriksson Senter- Pirsenteret i Trondheim.


Kontaktperson(er):

Gudmund Vagnildhaug

tlf: +47 73562407

mob: +47 93030741