Landskapsarkitekt

Norconsult AS er med sine 2100 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika og 68 andre kontorer i Norge og i utlandet.

FirmaNorconsult AS
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfrist20.12.2011

Fra nyttår 2012 blir det opprettet en egen seksjon for energi og miljø i Energidivisjonen hos Norconsult i Sandvika. Denne seksjonen er spisset inn mot å yte tjenester innenfor energisektoren i inn- og utland på området energi, miljø og landskap. Selv om seksjonen er ny, består den av et etablert team av erfarne medarbeidere på fagfeltet som er sprunget ut fra rådgivningsfirmaet Ask Rådgivning AS, som ble kjøpt opp av Norconsult i 2011.

Ved årsskiftet vil det være ca. 15 ansatte ved seksjonen, hvorav 3 landskapsarkitekter. Arbeidssted vil være ved Norconsults hovedkontor i Sandvika.

Vi søker landskapsarkitekt med interesse for landskapsanalyse, konsekvensutredninger, bruk av visualiseringsverktøy og andre databaserte prosjekterings- og planleggingsverktøy. Vi jobber med planlegging og utredning av fornybare energiprosjekter med hovedtyngde på vindkraftverk og vannkraft samt kraftledninger. Du vil jobbe i team med både landskapsarkitekter og med andre personer med naturfaglig og samfunnsfaglig bakgrunn, samt med de som forestår den tekniske planleggingen.

Til denne stillingen søker vi primært en landskapsarkitekt med noe erfaring, men godt kvalifiserte søkere med rette kvalifikasjoner og personlige egenskaper kan også være aktuelle.

Du bør kunne arbeide selvstendig, men også i team, være initiativrik og effektiv.

Vi kan tilby utfordrende og interessante oppgaver, gode lønnsvilkår, mulighet til å være med å utvikle egen arbeidsplass, et vidt arbeidsfelt og tverrfaglig samarbeid med erfarne fagfolk.

Ta kontakt med seksjonsleder Elise Førde tlf 97082742

 

Send søknad:

https://norconsult.easycruit.com/vacancy/application/b9fdcda80e6e7f2b206f63b15292f550/630393/7599?iso=no

Vis flere stillinger: