Probata til Vinterbro

Probata flytter hovedkontoret og avdelingene i Oslo, Stavanger, Bergen og Stjørdal til nye lokaler på Vinterbro.

Torsdag ble åpningen og konsernets nye hjemmesider, som skal treffe både rørleggeren og forbrukeren, feiret.

Det er lagt ned mye arbeid i den dynamiske hjemmesiden som presenterer løsningene. Her finnes blant annet dokumentasjon og faglig interessant stoff for rørleggeren, samtidig som også forbrukeren kan gå inn og konfigurere og prøve forskjellige løsninger for betjeningsplater og slukrenner. Her kan man også registrere seg for som mottaker av nyhetsbrev.

Hovedkontoret er på plass i et nytt bygg på Vinterbro, og daglig leder Geir Herdlevær har sammen med høyt motiverte ansatte tatt det de selv kaller et kvantesprang inn i fremtiden med rasjonelle arbeidsmetoder, logistikk og løsninger som bidrar til å øke rørleggernes lønnsomhet.

I 2010 ble Probata en del av det tyske konsernet TECE Group, som har 17 datterselskaper i Europa, og samarbeidspartnere i ytterligere 23 land. Tyskerne har klare krav til effektivitet, noe Probata-medarbeiderne tok som en utfordring.

- Det tok oss 12 måneder å snu selskapet fra ”gamle” Probata til en strømlinjeformet, moderne direkteleverandør med høyeffektive logistikkløsninger, forteller Herdlever. Det betyr i praksis at svært mye har skjedd på kort tid, samtidig som det er gjort betydelige investeringer som kommer kundene til gode.