Signerte forhandleravtale

Giertsen Tunnel og Vik Ørsta benyttet Fjellsprengningskonferansen til å signere forhandleravtale.

Avtalen gjelder produktene Uisolert platehvelv basert på korrugerte plater og Aluway Isolert platehvelv.

- For Giertsen Tunnel er det viktig å få et bredere produktspekter. Med dette konseptet på plass har vi 7 av 11 typegodkjente vann- og frostsikringsløsninger i vår produktportefølje. I tillegg har vi et uisolert produkt som vi kan bruke i bergrom som et alternativ til de som ikke vil ha tunnelduk. Vi har stor tro på dette produktet og håper det kan bidra til økt omsetning og stabilitet, sier Hans-Egil Larsen, administrerende direktør i Giertsen Tunnel.

- Dette er et hvelv vi har fått inn hos oss gjennom fusjonen med Vik Verk og som vi nå håper på å få ut i markedet igjen. Det er en typegodkjent løsning for alle tunnelklasser, noe som skulle bety at det skulle være mulig å få produktet ut i markedet, sier Jørn Reite, markedssjef i Vik Ørsta.

Hans-Egil Larsen opplyser at de allerede merker stor interesse for produktet.

- Hvelvet blir tatt veldig positivt i mot. Bare på Fjellsprengningskonferansen har vi fått en rekke spørsmål rundt hvelvet og vi har faktisk allerede fått en henvendelse på å levere et tilbud til et prosjekt i Sverige. Tanken er at vi skal tilby dette produktet til både det norske, svenske og finske markedet, forteller Larsen.

- Systemet er bygd opp av kassetter av stål, og man kan velge om man vil ha isolert eller uisolert løsning. Det som karakteriserer dette systemet er at det blir en veldig blank og lys overflate og det liker trafikantene. At Giertsen nå skal begynne å forhandle dette produktet for oss er viktig. De er regnet som de dyktigste på vann- og frostsikring, avslutter Jørn Reite.