Teknisk direktør

Kruse Smith er en av Norges ledende entreprenører med hovedkontor i Kristiansand. Vi har organisert vår entreprenørvirksomhet i 3 regioner – Vest, Syd og Øst. I tillegg har vi forretningsområdene Bolig, Eiendomsutvikling og Anlegg. Kruse Smith konsernet består av ca 1000 ansatte. Vi omsatte for 3,2 milliarder i 2010.

www.kruse-smith.no

 

FirmaKruse Smith AS
Fylke
Søknadsfrist04.12.2011

 

Til nyopprettet stilling i konsernledelsen søkes teknisk direktør som vil være sentral i selskapets videre utvikling for å nå våre overordnede strategiske mål. Stillingen vil være konsernansvarlig for innovasjons- og utviklingsarbeidet, innkjøp, lager/logistikk og IKT. Teknisk direktør forventes videre å være pådriver for strukturelle og operative initiativ innenfor region og konsern - samt evner å utnytte vår bygningstekniske kompetanse på tvers i organisasjonen optimalt. Stillingen vil også ha et overordnet ansvar for vårt kvalitetssystem.

Lederrollen hos oss er viktig, vi ser derfor etter en person med tydelige lederverdier som evner å bygge kultur og team, og som motiveres av å spille på lag med andre. Det søkes etter en person med sterk fagkompetanse, høyere teknisk utdannelse på siv.ing./master nivå og minimum 5 års relevant arbeidserfaring. Stillingen rapporterer til konsernsjef og arbeidssted er ved hovedkontoret i Kristiansand.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til vår rekrutteringsrådgiver Torbjørn Ravnaas, tlf. 906 88 997 eller HR direktør Tom Syvertsen tlf. 950 20 336. Utfyllende informasjon og søknadsregistrering, se www.mentorpartner.no.

https://www.webcruiter.no/WcMain2/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=1250541255&culture_id=NB-NO&company_id=380265

Søknadsfrist: 4. desember 2011.

Vis flere stillinger: