Geotekniker - Offshore Geoteknikk

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2100 medarbeidere og en omsetning på cirka 3 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Orkanger, Oslo, Bergen, Bodø, Göteborg, Stockholm, Stenungsund, Malmö og Murmansk.

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter

FirmaReinertsen AS
Fylke
Søknadsfrist15.12.2011

REINERTSEN AS har i løpet av de siste 20 årene blitt ett av de ledende firma på verdensbasis innen prosjektering av undervanns transportsystemer for olje og gass. Vår oppdragsmengde er stadig økende og vi søker derfor geotekniker til prosjektering innenfor områdene offshore olje- og gassrørledninger samt undervannsstrukturer. Avdeling for rørledninger og undervannsanlegg utfører alt fra tidligfase studier til detaljprosjektering inkl. innkjøpsassistanse og utfører også offshore oppfølging under installasjon. Aktivitetene omfatter prosjekter på norsk sokkel så vel som internasjonalt. Geoteknikk er en viktig del av prosjekteringen og utføres i nært samarbeid med andre fagdisipliner.

 

Arbeidsoppgaver

* Planlegging av surveys/grunnundersøkelser

* Vurdering av rør?jord samvirke for rørledninger.

* Stabilitetsberegninger av inngrep på sjøbunnen (Tildekking/fylling/graving).

* Fundamentering av undervannsstrukturer.

* Offshore oppfølging av prosjekter.

 

Kvalifikasjonskrav

Vi ønsker dr. ing./sivilingeniør/ingeniør med relevant fagkombinasjon eller erfaring.


REINERTSEN kan tilby:

Trivelig, lærerikt og utviklende arbeidsmiljø med høyt faglig nivå.

 

Utfordrende oppgaver

Personlige og faglige utviklingsmuligheter

Gode lønnsbetingelser

Vi holder til i moderne lokaler i Leiv Eiriksson Senter i Trondheim.

 

For spørsmål om stillingen kontakt:

Gruppeleder Geoteknikk Erling Vikan tlf. 73 56 25 66, evt.

Avd. leder Gudmund Vagnildhaug tlf: 73 56 24 07

e-post: gudmund.vagnildhaug@reinertsen.com

Vis flere stillinger: