Foto Terje Løchen Foto Terje Løchen

Trekker seg fra Fornebu-styret

Jan Petter Storetvedt fratrer som styremedlem i Fornebu Utvikling.

Styremedlem i Fornebu Utvikling ASA, Jan Petter Storetvedt, mottok i helgen tilbud om å bli rådgiver for Aker ASA i forbindelse med Aker ASAs erverv og utvikling av deler av område 1.2 og 1.3 på Fornebu. Eiendommene ble solgt fra Fornebu Utvikling ASA til Aker ASA den 8. november 2011. Storetvedt aksepterte tilbudet mandag 14. november 2011.

På den bakgrunn meddelte Storetvedt forut for gårsdagens styremøte i Fornebu Utvikling ASA at han fratrer som styremedlem i selskapet. Gitt Storetvedts historiske tilknytning til en av budgiverne på område 1.2 og 1.3, deltok han heller ikke i styrets behandling forut for inngåelsen av kjøpsavtalen med Aker ASA.

Styreleder i Fornebu Utvikling ASA, Roar Engeland, uttaler: "Jan Petter Storetvedt har sittet i selskapets styre siden 2007. Han har med sin lange erfaring, samt brede og dype kompetanse innen eiendomsbransjen, vært en viktig bidragsyter for selskapet, og vi takker ham for svært god innsats over mange år. Samtidig ønsker vi ham lykke til."

Styrets varamedlem, Mikkel Vislie, vil fungere som styremedlem frem til valg av nytt styremedlem skjer ved selskapets neste ordinære generalforsamling.