Legger ut nytt Fornebu-prosjekt

46 moderne leiligheter signert Arcasa Arkitekter legges nå ut for salg i Hundsund.

Boligene ligger nydelig til ut mot Koksabukta og det blir utsikt både mot fjorden og Storøya naturreservat.

Arcasa tun 6 består av fire lavblokker på til sammen 46 enheter.

- Leilighetene varierer i størrelse fra 2-roms på 52 kvm til 4-roms på 147 kvm. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, romslige utebalkonger og god lysinngang. Innvendig takhøyde vil bli på 260 cm, sier utviklingsdirektør Arvid Sveen i Fornebu Utvikling.

Leilighetene i første etasje vil få egne uteplasser på bakkeplan.

Boligparadis
I utkanten av det idylliske boligområdet på Hundsund ligger grendesenteret med mange aktivitetstilbud. I tillegg til ungdomskole og barnehage finnes svømmehall, idrettshall og bibliotek. Hundsund grendesenter har også store utearealer med kunstgress- og kunstisbaner.

- Beboerne her får gangavstand til kjøpesenteret som vil stå ferdig om to år, og til Storøyodden badeplass. Med naturen, sjøen og alle rekreasjonsmulighetene vil dette bli et boligparadis ti minutter fra Oslo sentrum og Sandvika, sier Sveen.

Solrikt
Sveen mener at Tun 6 er en av områdets fineste tomter med tilknytning til de fantastiske opparbeidede friarealene og med direkte utsyn mot Koksabukta. Alle boligene får utsikt mot vest.

- Storøya er nærmeste nabo og man skimter Kolsåstoppen i det fjerne. På Tun 6 kan man faktisk se at sola går ned i vannet, sier Sveen.