Ny adm. direktør i Mesta Entreprenør

Eivind Opedal har fratrådt sin stilling som adm. direktør i Mesta Entreprenør og Kjell Næss er ansatt som ny adm. direktør i selskapet.

Næss kommer fra stillingen som regiondirektør nordvest i Mesta Drift. Han har siden januar også vært konstituert adm. direktør i Mesta Drift. Næss har lang erfaring fra anleggsvirksomhet og var ansatt i Mesta Anlegg de første årene etter at Mesta ble etablert i 2003. Lederskiftet vil skje med virkning fra mandag 14. november.

Mesta Entreprenør har også ansatt Olav Kværum som ny økonomidirektør i selskapet. Kværum hadde den samme stillingen i Mesta Industri, fram til selskapet ble solgt i sommer. Kværum etterfølger Arve Øian som har sluttet i selskapet.

- Jeg er meget fornøyd med at Kjell Næss har takket ja til å overta ledelsen av Mesta Entreprenør. Han har lang fartstid innen anlegg og er godt kvalifisert til å lede selskapet i en krevende fase. Samtidig vil jeg takke Eivind Opedal for innsatsen og ønsker ham lykke til videre, sier konsernsjef Harald Rafdal i Mesta.

Konsernsjef Harald Rafdal vil lede Mesta Drift fram til 1. januar, da Catharina Bjerke begynner som ny adm. direktør i Mesta Drift.

Arne Årsborg er ansatt som ny regiondirektør nordvest i Mesta Drift. Årsbog kommer fra stillingen som distriktssjef Romsdal og Nordmøre i Mesta Drift og begynner i sin nye stilling mandag 14. november.