Sivilingeniører/ingeniører innen VVS og byggeteknikk

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 830 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø- og samfunn, samferdsel og vann. Vi satser sterkt på å bli en foretrukken klimarådgiver, samt å videreutvikle vår posisjon som Norges ledende rådgiver innen helsebygg. COWI-gruppen totalt teller ca 6 000 medarbeidere.

FirmaCowi AS
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist22.11.2011

Har du lyst på en spennende jobb?
Vårt sterke fagmiljø i Tromsø trenger dyktige medarbeidere innen mange områder. Vi er involvert i mange av landsdelens spennende prosjekter innenfor næringsbygg, industri og samferdsel.

Vi trenger glade og engasjerte medarbeidere innen følgende områder

  • 2 Sivilingeniører VVS
  • 2 Ingeniører VVS
  • 2 Sivilingeniører byggeteknikk
  • 1 Ingeniør byggeteknikk


Stillingene krever minimum 3 års erfaring. Søkere med mindre erfaring vil vurderes dersom de har spesiell kompetanse.

Kontorsted
Tromsø

Vi vektlegger

COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre oppdrag og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt.

Vi tilbyr
COWI tilbyr et trivelig arbeidsmiljø i moderne lokaler. Vi er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter i et flerfaglig miljø og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Vi er en del av det internasjonale COWI-konsernet.

 

For å bli bedre kjent med COWI, klikk deg inn på
www.cowi.no

Kontaktperson
Trond R. Wallan, Avdelingsleder Bygninger, telefon 971 67 863.

Send søknad
http://www.cowi.no/menu/jobs/Pages/Stillingledig.aspx

Vis flere stillinger: