COWI trenger mer ekspertise innen maritim sektor

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 830 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø- og samfunn, samferdsel og vann. Vi satser sterkt på å bli en foretrukken klimarådgiver, samt å videreutvikle vår posisjon som Norges ledende rådgiver innen helsebygg. COWI-gruppen totalt teller ca 6 000 medarbeidere.

FirmaCowi AS
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist22.11.2011

COWIs fagmiljø innen maritim teknikk for fiskefartøy er ledende i Norge. Vi leverer alle tjenester innen energirådgiving, utredninger og NOx-søknader. Vår kompetanse omfatter blant annet analyser for energieffektiv drift av fartøy, energianalyser av komplekse anlegg, energirådgiving i prosjekteringsfasen av fartøy, kartlegging av NOx-utslipp samt søknader til NOx-fondet. Vår prosjektportefølje er både private og offentlige aktører. Nåværende store prosjekter hvor COWI er ansvarlig energirådgiver er Energinettverk Fiskeflåte for Norges Fiskarlag, samt energieffektivisering av fartøy for en rekke rederier i Norge.

For å styrke vårt fagmiljø i Tromsø, samt møte en stadig økende etterspørsel etter våre tjenestekonsept innen maritim teknikk over hele landet, søker vi deg som har maskinteknisk, fartøyteknisk utdanning eller har annen bakgrunn og erfaring innenfor dette området. Vi ønsker å øke bemanningen med 2 ansatte.

Søkere må ha erfaring enten fra konsulentvirksomhet eller fra statlig/kommunal virksomhet eller tilsvarende.

Vi vektlegger
COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team. Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre oppdrag og vårt kontormiljø det lille ekstra er verdsatt.

Vi tilbyr
COWI tilbyr et trivelig arbeidsmiljø i moderne lokaler. Vi er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter i et flerfaglig miljø og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Vi er en del av det internasjonale COWI konsernet.

For å bli bedre kjent med COWI, klikk deg inn på
www.cowi.no

Kontaktperson
Øystein Dale, Avdelingsleder Industri og energi, telefon  913 32 811.

Send søknad
http://www.cowi.no/menu/jobs/Pages/Stillingledig.aspx

Vis flere stillinger: