Erfaren Akustiker

Bygg og design

Bygninger utgjør en integrert del av livet og samfunnet vårt. Rambølls ambisjon er å skape rimelige bygninger med lavt strømforbruk. Utfordringen består i å kombinere kjente og velutprøvde metoder med en innovativ tilnærming.

FirmaRambøll AS
Fylke
Søknadsfrist01.12.2011

 

Avdeling Spesialfag - Bygg har 34 medarbeidere med særskilt kompetanse innen fagområdene akustikk, brann, miljø, tilstandskartlegging, ombyggings- og konstruksjonsteknikk. I akustikk- og lydteknikk er det 7 medarbeidere. Bredden i fagfelt innebærer både internt og eksternt samarbeid med arkitekter og ingeniører for å løse komplekse utfordringer innen prosjektering og tilstandskontroll av bygg og anlegg. På grunn av øket etterspørsel etter rådgiving i akustikk ønsker avdelingen å styrke kapasiteten med en erfaren rådgiver:

 

Det daglige arbeidet:

Generell rådgivning og oppdragsledelse innen akustikk.Beregninger og målinger av, industristøy, samferdselsstøy og bygningsakustikk.Utarbeide rapporter og prosjekteringsgrunnlag.Faglig bistand til øvrige medarbeidere.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

5 års erfaring som rådgiver i akustikkGode norskkunskaperGode analytiske evnerDirekte kundekontakt med utadvent holdning og erfaring i å styre egne prosjekter.Kompetanse innen andre av avdelingens arbeidsområder kan være ønskelig, men ingen betingelse.

Vi tilbyr:

Spennende, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig.Et hyggelig, tverrfaglig og høyt kompetansemiljø.Frihet under ansvar.Konkurransedyktige betingelser, inklusive pensjons- og forsikringsordninger.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

 

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

 

Kontaktpersoner:

Avdelingsleder Spesialfag - Bygg, Tom Feragen

932 43 043

Seksjonsleder Akustikk, Lars Boberg Hov

+47 957 46 316

Vis flere stillinger: