Vegplanlegger Lillehammer

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

FirmaRambøll AS
Fylke
SøknadsfristSnarest

Kontoret på Lillehammer har et større, flerfaglig miljø fordelt på fagområdene areal og samferdsel, Byggeteknikk, byggeledelse, landskap, elektro, vann- og miljøteknikk. For tiden er vi 40 ansatte ved kontoret.

Ved avdelingen for Areal og Samferdsel søker vi 

Vegplanlegger

gjerne med erfaring fra planlegging på alle nivåer.

Aktuelle oppdrag vil variere fra utredninger, kommunedelplaner og reguleringsplaner til byggeplaner med beskrivelser og oppfølging.

For tiden arbeider vi med flere større planleggingsoppdrag for bl.a. Statens vegvesen på E6 i Gudbrandsdalen og riksveg 2 Skarnes-Kongsvinger, samt en mengde større og mindre oppdrag for kommuner, private utbyggere etc.

I samarbeid med øvrige fagområder i Rambøll på Lillehammer og Rambøll for øvrig tar vi på oss oppdrag blant annet innen planlegging, prosjektering, oppfølging og rådgivning innen veg- og jernbaneplanlegging, arealplanlegging, boligområder, hytteområder, næringsbygg etc. Som en del av vårt lag vil du være med på å gjennomføre oppdrag med den kvaliteten Rambøll er kjent for.

Som en del av Rambøll Norge AS samarbeider vi tett med tilsvarende veletablerte fagmiljø, for eksempel i Oslo og Trondheim. Dette gir oss en ekstra fleksibilitet i tilgang på oppdrag, kapasitet og ikke minst et sterkt fagmiljø.

Du får kompetente personer å samarbeide med både i prosjektering, utredning og oppdragsledelse.

Rambøll på Lillehammer legger vekt på at ansatte skal ha de beste forutsetninger for å gjøre en god jobb, med nødvendige hjelpemidler og nye gode tekniske løsninger. Vi bruker blant annet programmer som AutoDeskMap/AutoCad/NovaPoint etc.

Vi arbeider med alle typer planlegging innenfor områdene samferdsel og areal, bl.a:

Vegplanlegging: Utredninger, kommunedelplaner, reguleringsplaner og byggeplanerTrafikkanalyserReguleringsplaner for næringsområder, boligfelt, hyttefelt og lignendeKommunedelplaner / hovedplanerJernbaneplanlegging: Utredninger, kommunedelplaner, reguleringsplaner og byggeplaner3D-visualisering

Hos oss får du:

Utfordrende og interessante arbeidsoppgaverArbeide i byens største tverrfaglige ingeniørmiljøSamarbeid med andre kontorer i RambøllGode dataverktøyMeget godt arbeidsmiljø og trivelige lokalerGode sosiale ordninger for de ansatteKonkurransedyktige betingelserDeltakelse i Rambøll Academy, Rambølls flerårige program for medarbeiderutvikling

 

Kontaktpersoner:

Tor Christensen: 932 43 078 tor.christensen@ramboll.no

Harald Snippen: 932 43 076 harald.snippen@ramboll.no

 

Arbeidsted:

Lillehammer

 

Kontaktperson

Tor Christensen

+47 93243078

 

Vis flere stillinger: