Seksjonsleder for geoteknikk - konstruksjon

Rambøll er Nordens ledende rådgiver innen plan, design og teknikk. Vi er sterkt forankret i Nord-Europa, Russland, Midt-Østen og England. I Norge har vi mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 28 kontorer.

Vår virksomheten består av 10 000 medarbeidere som er opptatt av å skape nye og langsiktige løsninger som gir rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring.

Stor grad av handlefrihet gir våre medarbeidere rom for å utvikle kreative og individuelle løsninger. I Rambøll ønsker vi mangfold velkommen og danner flerfaglige team for å fremme inspirerende løsninger.

FirmaRambøll Norge
Fylke
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist30.11.2011

Stillingen er en del av avdeling Geo og miljø, som har over 50 medarbeidere, hvorav 37 innen geoteknikk, grunnboring og geoteknisk laboratorium.


Avdelingen utfører rådgiving innen fagene geoteknikk, ingeniørgeologi og miljøteknikk/forurensninger.

Vi utfører også grunnundersøkelser over hele landet, og har eget geoteknisk laboratorium ved Sandmoen i Trondheim.

Vår nye seksjonsleder går inn i en ny og utfordrende stilling i seksjonens og avdelingens ledergruppe, med gjennomføringsansvar for geoteknikk i konstruksjonsprosjekter i hele Norge. Fagansvar deles med vår fagsjef, mens rapportering skjer til leder for geoteknikk.

I Rambøll Gruppen har vi cirka 350 geoteknikere i Norden og UK, flere av dem skal dusamarbeide med, både innenfor det nordiske fagnettverket Ground Engineering og i oppdrag.

Foruten flerårig geoteknisk erfaring fra prosjekter med konstruksjoner i grunnen, har vi forventninger om forretningsmessig forståelse og samarbeidsevne i spennende flerfaglige oppdrag. Lederopplæring tilbys innenfor vårt populære Rambøll Academy.

Arbeidssted kan være Trondheim eller Oslo etter ønske.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med leder for geoteknikk Rolf H. Røsand, M 932 80 210


For deg som ønsker å føle deg litt fram, eller søker konfidensiell behandling også overfor oppdragsgiver, ta kontakt med Idea Rekruttering ved Kjell Strøm, M 951 98 710,kjell@idearekruttering.no


Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/0509ff7bec026c6284b9bc86250a914d/616434/35756?iso=no

Vis flere stillinger: